EL NOSTRE EQUIP​

Bellocq López Marticella Advocats està integrat per tres advocats socis fundadors: Sophie BELLOCQ ANNEY, Xavier LÓPEZ HORISCHNIK i Marga MARTICELLA VIRIATO. Tots tres acrediten una contrastada experiència i han estat formats com a juristes, en reconeguts despatxos professionals del Principat d’Andorra i de Barcelona.

Igualment compten amb dues secretàries que completen el nostre equip.

Oferim un servei multilingüe, parlant català, castellà, francès i anglès, i una formació acadèmica provinent d’universitats diferents tant del sistema espanyol, com del sistema francès.

Sophie BELLOCQ ANNEY

Sóc andorrana d’origen francès. Vaig néixer l’any 1970, tinc les idees molt clares i un sentit ètic de la professió. Quan vaig entendre el que eren els drets fonamentals, vaig decidir des de molt petita que volia dedicar-me a la professió d’advocat. I des d’aleshores em vaig esforçar per aconseguir-ho. Mentre estudiava dret a la Universitat de Bordeus, a França, vaig fer les assignatures de Llicenciatura en dret privat, Maitrise en dret dels negocis i Maitrise en dret privat i carreres judicials i, alhora, les del Certificat de ciències criminals. Vaig seguir l’any de formació del Certificat d’estudis europeus i institucions europees. També vaig cursar estudis de tercer cicle en el marc del diploma d’estudis aprofundits (DEA) de dret privat. Vaig seguir l’any de preparació per entrar al Centre de Formació Professional dels Advocats (CFPA), a França. Posteriorment he assistit a altres formacions professionals complementàries organitzades pel Col·legi d’Advocats en matèria de peritatges privats i forense, proves, blanqueig, família, oratòria, etc. Parlo i escric, el català, el castellà, el francès i l’anglès.

Tinc una formació molt extensa. Considero essencial estar al dia, continuar adquirint coneixements i, practicar el dret.

Atenent a les dimensions del país, penso que no és gaire possible que un despatx d’advocats d’Andorra s’especialitzi en una sola matèria. De fet, al llarg dels anys, m’he estat especialitzant en diverses àrees del dret. I estic disposada a continuar treballant i ampliant el meu ventall d’actuacions. Per aquest motiu, atenc casos de tota mena amb el màxim de professionalitat. En aquest sentit, el fet de conviure al despatx amb més advocats és un punt a favor, ja que permet compartir coneixements i contrastar opinions.

Vaig formar part de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats d’Andorra des del 2006 fins al 2013, ostentant els càrrecs de vocal, tresorera i secretària, successivament. Des del gener de 2017 fins al gener de 2020, vaig ésser Degana del Col·legi d’Advocats d’Andorra, assumint, a més, el càrrec de Presidenta de tots els professionals liberals titulats del Principat (del Consell de Collegis Professionals), la representació del sector empresarial del Principat al Consell Universitari de l’Universitat d’Andorra. Vaig tenir l’ocasió de representar el Col·legi d’advocats d’Andorra nacionalment i internacionalment. Entre altres intervencions, vaig acudir a diversos comitès i assemblees del CCBE.

Continuo assumint la responsabilitat de Presidenta del Consell de Collegis professionals. Estic mot implicada en la defensa dels drets els ciutadans i usuaris de la justícia així i com dels professionals liberals, en general.

A banda de la feina judicial i extrajudicial que correspon als advocats, he pogut participar en la redacció de lleis i reglaments, encarregar-me de sessions formatives i docència.

Considero que la relació de confiança amb el client és necessària perquè l’advocat pugui dur a terme la seva tasca.

Xavier LÓPEZ HORISCHNIK

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb formació continuada, havent exercit com advocat des de l’any 2004.

Membre de dos comissions del Col·legi d’Advocats.

Especialitzat en dret processal civil (amb un especial èmfasis en dret laboral), administratiu, i drets fonamentals. Entre els meus clients es troben administracions públiques, grans i petites empreses, entitats bancàries, sindicats, particulars, associacions,… havent dirigit procediments judicials d’abast nacional i de gran repercussió pública i mediàtica.

Sóc un apassionat del dret que des de ben petit he volgut exercir com advocat. En totes les causes en les que participo lluito fins al final pels interessos dels meus clients, interessos que considero primordials en la meva feina. Crec en el rigor de la meva feina i en la lleialtat i confiança entre client i advocat i per aconseguir-ho informo continuadament als meus clients de l’estat i possibilitats d’èxit de les seves causes.

Conec el funcionament dels nostres tribunals i les particularitats de cada secció judicial, fet que em permet adaptar cada cas a les particularitats de cada secció. La meva experiència en tot tipus de clients i expedients, m’ha portat a tenir una visió global i de conjunt del dret i a oferir un servei proper en el qual l’interès del client és sempre la prioritat.

Membre de

Marga MARTICELLA VIRIATO

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i amb formació continuada, exercint d’advocada des de l’any 2008.

Membre de la Junta del Col·legi d’Advocats d’Andorra i de tres comissions.

Especialitzada en assessorament fiscal i dret tributari, especialment en procediments tributaris front les administracions tant en via administrativa com judicial; així com en dret processal civil. Els clients principals són petites i mitjanes empreses, autònoms així com particulars, enfocant la tasca professional en l’assessorament integral que cadascun requereix.

Estefania SIERRA BARRANCO

Secretària administrativa del despatx amb experiència professional en el món de l’advocacia des de fa 20 anys.

Parlo el català i castellà correctament i em defenso amb el francès.

Durant l’any 2020, obtindré el meu diploma de reconeixement i validació de l’experiència professional en Secretariat multilingüe que atorga el M.I Govern.

M. Begoña CARRERA FERNANDEZ

Llicenciada en Tècnic d’empreses i Activitats Turístiques. Especialitzada en secretariat jurídic i multilingüe des de l’any 2003. Especialitzada en atenció al client.

M’encarrego de l’atenció i recepció dels clients, organització i coordinació d’agenda, recepció de documents, organització de la oficina, comptabilitat, gestió d’arxius, …., comunicació amb altres despatxos professional i amb altres entitats publiques i/ o privades, tràmits administratius.

Desplaçat dalt de tot