AVÍS LEGAL

 

En compliment del que preveu la Llei 12/2013 de 13 de juny que regula el comerç i el comerç electrònic així com la Llei 35/2014 del 27 de novembre de serveis de confiança electrònica, en el present Avís Legal s’informa que www.advocatsbellocqlopezmarticella.com és un domini de BELLOCQ LOPEZ MARTICELLA ADVOCATS (“en endavant ADVOCATS BLM”) amb domicili social a C/ Prat de la Creu, 8 – local 6 -AD500- ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D’ANDORRA), i telf. (376) 812 200 amb correu electrònic: advocatsblm@andorra.ad 

 

ACCÉS I USUARIS

L’accés al lloc web www.advocatsbellocqlopezmarticella.com atribueix a qui ho realitza la condició d’USUARI, i expressa l’acceptació plena i sense reserves per part de l’USUARI de totes i cadascuna de les presents CONDICIONS D’US.  

La prestació del servei del lloc web té caràcter gratuït. No obstant això, ADVOCATS BLM es reserva la possibilitat de condicionar l’accés de determinats serveis puntuals al previ registre de l’ USUARI mitjançant l’emplenament de l’oportú Formulari de contacte, que es trobarà, si s’escau, a disposició de qui desitgi registrar-se.  

Quan sigui necessari que l’USUARI es registri com a USUARI REGISTRAT o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, a la recollida i tractament de les dades personals dels USUARIS li serà aplicable el que es disposa en l’epígraf sobre política de privacitat 

L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l’ordre públic. 

Així mateix, queda prohibit, l’ús de la Web amb finalitats il·lícites o lesives contra ADVOCATS BLM, o qualsevol tercer, que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

Desplaçat dalt de tot